Webinar 12 mei: OutsiteShop. Jouw B2B bestelportaal

Wil jij een bestelportaal inrichten op jouw OutSite portal? Maar moet de bestelportaal hetzelfde gevoel oproepen als de webshop van bijvoorbeeld Coolblue? 

Dan is de standaard bestelportaal functionaliteit van AFAS mogelijk niet voldoende voor je. Onze OutSiteShop is ontwikkeld met 100% focus op snelheid. Niet alleen de technische snelheid maar ook het gebruikersgemak

Wanneer

12 mei 2023 13.00

Geschikt voor

Iedereen die AFAS gebruikt en artikelen verkoopt

Duur

20 minuten

Prijs

Gratis

Inschrijven?

  100% geintegreerd, 100% snelheid.

  Onze Shop is ontwikkeld met de gedachte om super snel veel artikelen in de winkelwagen te plaatsen. Je kunt dan ook free text search gebruiken, recent aangekochte artikelen bekijken, of zoeken in verschillende categorieën. Alles begint direct razendsnel te zoeken zodra jij de eerste letter hebt getikt.

  Of je nu 50 artikelen of 10.000 artikelen in de database hebt zitten, jouw resultaten staan binnen 1 seconde op het scherm. Grote afbeeldingen laden we in nadat het scherm is geladen. Zo ervaren de gebruikers een super snel platform dat lekker werkt.

  Maak kennis met de sprekers.

  Tom Klerks is Productmanager bij Simplex Connect. Met meer dan 16 jaar AFAS ervaring en alle AFAS mogelijke expert certificaten is hij een echte AFAS kenner. Verwacht geen marketing-verhaal, we gaan lekker de software in!

  Wat je tijdens dit webinar krijgt.

  Inspiratie.

  We inspireren jou hoe je met de bestaande software en Simplex OutSiteshop een hele mooie B2b bestelportaal kunt inrichten.

  Praktische invulling.

  Het webinar is duidelijk. Geen wollige praatjes maar een echt voorbeeld van de werking

  Zin.

  Je krijgt tijdens dit webinar waarschijnlijk gelijk zin om aan de slag te gaan. Na het webinar staan wij klaar om jou te helpen met de inrichting!

  Stel jouw vraag.

  De help bekeken en toch nog een vraag? Neem gerust contact op!