Stay Connected: December 2022.

Stay Connected is onze maandelijkse blog bomvol inspiratie, leuke verhalen en een kijkje in de keuken van de consultants en developers bij Simplex Connect.

Feestjes.

De eerste EndPoint flow is live! .

Hij staat live, de EndPoint flow! 

De Endpoint Flow is de droom van iedere ontwikkelaar die wél wil koppelen met AFAS, maar geen zin heeft om alle logica te bedenken. Met de Endpoint Flow stuurt een externe ontwikkeling één simpel verzoek naar Simplex Flow. Vervolgens past Simplex Flow allerlei logica toe en stuurt iets in naar AFAS.

Een voorbeeld: Mensen kunnen een brochure downloaden op jouw website. Hierbij laten ze gegevens achter, bijvoorbeeld ‘organisatienaam, eigen naam, eigen e-mail’. Voor iedere brochure aanvraag wil jij in AFAS een nabelactie vastleggen. 

Voorheen moest de websitebouwer best wel wat doen. 

  1. Controleren of persoon als bestaat, zo ja, die gebruiken, zo nee, nieuwe aanmaken 
  2. Controleren of organisatie al bestaat, zo nee, nieuwe aanmaken. 
  3. Nabelactie vastleggen op de opgehaalde id’s. 
 

Met de Endpoint Flow leg je alle logica vast in Flow. Het enige wat de websitebouwer nog hoeft te doen: 

  1. Simplex Flow het invulformulier toesturen via de API van flow. 

 

 

Doordat de Websitebouwer zicht focust op wat hij goed kan (websites bouwen), en Flow wordt ingezet wat Flow goed kan (AFAS automatiseren) wordt de wereld weer een stukje mooier!

Dagboeken nu met keuze .

Onze oplossing dagboeken worden al meerdere jaren gigantisch veel gebruikt op InSite! Met een gebruikersaantal dat richting de 50.000 gaat is het dan ook niet zo gek dat we hier continu op doorontwikkelen.

Afgelopen maand hebben we dagboeken nog eenvoudiger gemaakt. Wanneer je meerdere dagboeken apps combineerd om bijvoorbeeld zowel woon/werk en thuiswerkvergoeding te boeken had je 2 kalenders. Dit kun je nu oplossen met één kalender. 

Dit is ook super interessant als je bijvoorbeeld flexibele werklocaties hebt en wellicht 10 verschillende loonmutaties wilt kunnen boeken.

Ook is het nu mogelijk geworden het verlof zichtbaar te maken in de kalender! Nog zo’n handige verbetering in de dagboeken applicatie!

Meer weten over dagboeken? Check dan onze speciale dagboeken pagina

Inspiratie.

Afgelopen maand hebben we meer dan 10 nieuwe flows ingericht voor onze klanten. De meest inspirerende leggen we je graag uit!

Flow: De facturen bij de aanmaning.

Met stipt op nummer 1, de meest gestelde vraag op jouw debiteurenadministratie na het versturen van een aanmaning: “Ik heb de factuur niet gehad, kan je die nog een keer opsturen?”
Maak nu korte metten met die handwerk.
Met Simplex Flow automatiseren wij dit frustrerende proces. Met het versturen van de aanmaningen voegen wij onderwater de facturen in PDF toe aan de aanmaningsmail. Zo kun jij voorgoed afrekenen met dit issue!

 

De implementatie bieden we fixed aan voor 8 uur consultancy. Verder heb je minimaal de standard licentie van Flow nodig.

 

Ook interessant voor jouw organisatie? We komen graag in contact!  

Onvoltooid toekomstige tijd.

We verkopen graag voltooid verleden tijd, dingen die al af zijn. De mooie gave functionaliteiten die we ontwikkelen noemen we onvoltooid toekomstige tijd. Het komt er binnenkort aan. We nemen je graag mee in een gave ontwikkeling die we later dit jaar uitbrengen! 

Een geheim project voor iedereen die uren boekt!

Tja, wat kun je verklappen over een geheim project? 

We beloven je één ding: Het wordt super super super gaaf! We zijn bezig de nummer 1 wens van het uren boeken in AFAS te bouwen. Grote kans dat het inderdaad dezelfde nummer 1 wens is de wens die jij nu in jouw hoofd hebt!

Benieuwd wat het is? Stuur dan op wat jij denk dat de nummer 1 wens van uren boeken in AFAS is, en als je het goed hebt krijg je de eerste 6 maanden gratis van ons!

In het nieuwe jaar vertellen we je erg graag meer over!

Lees verder.

Stel jouw vraag.

De help bekeken en toch nog een vraag? Neem gerust contact op!